2024. április 19., péntek
FONTOS

A 90 éves Kádár Ferencet köszöntötték

Görgényi Ernő polgármester, Csige Gábor jegyző és Kiss Tamásné körzeti képviselő tortával és virággal köszöntötte hétfőn Kádár Ferencet névnapja és 90. születésnapja alkalmával.

Az ünnepelt 1931. december 6-án, Gyulán született kereskedő és földművelő családban. A Közegészségügyi és Járványügyi Állomásnál 36 évet töltött munkával, és tagja volt több szervezetnek is. Feri bácsi szívesen emlékszik vissza munkájára és jó szívvel mesél egykori munkatársairól és főnökeiről.

Feri bácsi büszkén mesélt családjáról és két unokájáról. Anyai nagyanyja 96 esztendőt, apai nagymamája pedig 1 hónap híján 100 évet élt meg. Az ünnepelt azt is elárulta, hogy megfogadta hajdani főnökének tanácsát, amelyet a hosszú élet titkának tart.

Feri bácsi fontosnak tartja, hogy sokáig éljenek még együtt élettársával. A mindennapokban szeretnek együtt főzni és römizni, valamint gondozni a konyhakertet és a szőlőt.
 

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …