2022. január 27., csütörtök
FONTOS

A közelgő népszavazás fontosságáról beszélt Kovács József

Újabb népszavazás előtt állunk, melyet várhatóan a jövő évi választás napján tartanak meg.

Erről a témáról tartott sajtótájékoztatót pénteken, Gyulán Kovács József. Az országgyűlési képviselő kiemelte, a népszavazás segít abban, hogy hogy a gyermekvédelmi szabályokat nemzeti hatáskörben alkossák meg úgy, ahogy azt az itt élő emberek helyesnek tartják. A vita arról szól, hogy ki dönt a gyermekek neveléséről. Kovács József hangsúlyozta, egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülők dolga és joga, ezért meg kell védeni a gyermekeket az LMBTQ propagandától.

Az eseményen elhangzott, Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el véleményüket országos népszavazáson. Más országokban a balliberális politikai elit dönt erről az emberek megkérdezése nélkül.

Kovács József emlékeztetett, hazánk ellenáll az egyre agresszívebb, a gyermekekre irányuló propagandának, ezért viszont politikai és média támadások érik az országot, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel pénzügyileg is zsarolja Magyarországot, és visszatartja a hazánknak járó forrásokat.

Nézze meg ezt is:

Újra reneszánszát éli Magyarországon a pálinka

A 2008-as magyar pálinkatörvény újraszabályozta, hogy mit nevezhetünk pálinkának. Csak Magyarországon termett, feldolgozott és desztillált, …