2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Átalakult a vendégkör a gyulai kiállítóhelyeken

Járványügyi korlátozásokkal kezdődött az idei év a gyulai kiállítóhelyeken, így sokáig úgy tűnt, hogy az utolsó teljes, 2019-es esztendőhöz képest gyengébb tavalyival szemben is alulmarad 2021, de a szabályok enyhítése, és az egyre több, beoltott ember lehetővé tette, hogy szép látogatószámok szülessenek idén.

Mindez nem jelenti persze azt, hogy a 2019-es eredmények közelébe ért volna ez az év, azt viszont igen, hogy ebben a nehéz időszakban is jól reagált a menedzsment, biztosítva ezzel nemcsak a túlélést, hanem azt is, hogy a jövőbe tekintve is legyen ok az optimizmusra.

A korábbi évekhez képest érdekes, hogy az október egyenesen kiemelkedőnek nevezhető a látogatószám tekintetében, de erős a november is. Fekete-Dombi Ildikó kiemelte, az idei évben is szép eredményeket hozott a Stefánia szárny, jövőre pedig még inkább számolnak azzal, hogy egyre többen veszik igénybe az itteni szolgáltatásokat.

Fekete-Dombi Ildikó elmondta, minden kiállítóhelyen szeretnék folytatni azt a munkát, ami az elmúlt években zajlott. mindez azt jelenti, hogy a hagyományos múzeumi tevékenység mellett egyre inkább erősödnek majd a Gyulára jellemző szolgáltatások.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …