2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Három órán belül megtalálták a cserbenhagyó autóst

A gyanú szerint bódult állapotban vezetett és kocsijával nekiment egy másik autónak egy férfi Békéscsabán, az Erzsébet hídon. Az ütközés után elhajtott a helyszínről, a rendőrök azonban 3 órán belül megtalálták.

Békéscsabán, az Erzsébet hídon 2021. december 14-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi sávváltás után hátulról nekiütközött egy autónak. A férfi, akinek a szabálytalansága miatt a baleset történt, nem állt meg, nem szállt ki. Szerencsére sérült nem volt, de ő erről nem győződött meg, hanem egyszerűen csak kikerülte az kocsit, aminek nekiment és elhajtott. Miután a vétlen autós bejelentést tett a történtekről, a rendőrök a helyszínen talált apró, törött alkatrészekből először az autót azonosították, majd azt is kiderítették, hogy ki vezette a járművet. A férfit azonnal keresni kezdték és három órán belül meg is találták, a lakásáról állították elő. Az autója egy földúton volt, mert ott elakadt vele.

A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála, így nemcsak cserbenhagyás, hanem kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt is büntetőeljárást indítottak ellene.

Nézze meg ezt is:

Négy évre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök Budapesten

Rablás és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélt nőt fogtak el 2024. április …