2022. augusztus 11., csütörtök
FONTOS

Lezárt ügy: gyulai csaló hirdetett a neten

Játékkonzolokat, okosórát hirdetett egy népszerű internetes oldalon egy gyulai férfi. Többen akartak tőle vásárolni, előre elutalták a vételárat, de csomagot nem kaptak. A férfi ellen csalás miatt büntetőeljárás indult, ügyének vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Könnyű pénzszerzési lehetőségnek gondolta a csalást egy gyulai férfi. Hónapokig hirdetett egy népszerű internetes oldalon olyan dolgokat, amik nem is voltak nála.

Játékkonzolokat, okosórát kínált, többen vásároltak is tőle. Előre elutalták a vételárat, de csomagot nem kaptak.

A Gyulai Rendőrkapitányság a férfi ellen csalás miatt büntetőeljárást indított, a nyomozás adatai szerint 35 internetező utalt neki összesen több százezer forintot. A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy pénzre volt szüksége, ezért kezdett el hirdetni és kérte előre utalással a vételárat. Később megbánta, hogy többeket megkárosított, így volt, akinek visszautalta a pénzt.

A jövedelmezőnek látszó üzletnek a rendőrségi eljárás véget vetett, a Gyulai Rendőrkapitányság a büntetőeljárás iratait 2021. december 17-én vádelemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Toborozzák a határvadászokat Békés megyében is

Jelentős migrációs nyomás nehezedik a déli határszakaszra, ezért a készenléti rendőrségen belül létrehoztak egy határvadász …