2023. június 8., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 12. 20.

Témák:

– Megújult Gyula legnagyobb köznevelési intézményének tetőszerkezete. Az Implom iskola 1930-ban épült, és a helyi védettségű épített értékek közé tartozik. A beruházás során az eredeti, közel 100 éves tető képét szerették volna visszaadni.

– Jelentős elismerést kapott Fekete-Dombi Ildikó. A gyulai kiállítóhelyeket működtető nonprofit kft. vezetője a Kőrosi Csoma Sándor Nagydíjat vehette át Budapesten.

– Javul a helyzet Békés megyében, három nap alatt 161 új koronavírus fertőzöttet jegyeztek fel.

– Autónk téliesítést akár magunk is elvégezhetjük, de ajánlott a hideg idő beállta előtt szakemberrel is átnézetni a járművet. A gumik cseréje mellett, fontos megnézni többek között a fagyálló-, valamint a fékfolyadékot, a szélvédőmosó folyadékot pedig ki kell cserélni télire.

– Ünnepi koncertet adtak a Nádi Boldogasszony templomban a Karácsonyi iskola diákjai és tanárai. Az eseményre a felkészülés közel sem volt zavartalan, de a program így is sikerrel segítette a ráhangolódást a karácsonyra.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2023. 06. 02.

Témák: – Pénteken megkezdődtek a huszonkilencedik Erkel Diákünnepek versenyei. Az ország szinte minden pontjáról érkező …