2022. augusztus 15., hétfő
FONTOS

Négy ittas sofőr Békés megyében

Egy őrizetbe vétel, négy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. december 29-én elfogtak és előállítottak egy budapesti férfit, akinek az egyik fővárosi, kerületi rendőrkapitányság rendelte el a körözését kábítószer birtoklása bűncselekmény miatt. A rendőrök a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Békés megyében 2021. december 29-én négy férfi ellen indult büntetőeljárás ittas járművezetés gyanúja miatt, mind a négyen személygépkocsival közlekedtek. Egyikük autójával Elek külterületén árokba hajtott. Nem sérült meg, de miután az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, a rendőrök orvosi vizsgálatra és vérvételre vitték.

Emellett Gyulán, a Csabai úton, valamint Békésen és Kunágotán is pozitív lett a légalkoholmérés eredménye egy-egy autósnál. A balesetet szenvedett férfi és a Békésen előállított személygépkocsi-vezető nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, így a rendőrség kezdeményezi a járási hivatalnál, hogy vonják be tőlük az okmányt. A másik két autóstól a rendőrök elvették a jogosítványt.

 

Nézze meg ezt is:

Két baleset, két őrizetbe vétel Békés megyében

  Békés megyében 2022. augusztus 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés …