2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 01. 04.

Témák:

– Jelentős fejlesztések körvonalazódnak a gyulai szállodáknál. A harmadik, egyben utolsó üteméhez értek az Elizabeth Hotel bővítési és felújítási munkálatai. Az Erkel Hotelben hamarosan elkezdődik a Munkácsy szárny átalakítása. A három csillagos rész várhatóan még idén négycsillagos szolgáltatással várja a Gyulára érkező vendégeket.

– A keddi adatok alapján 53 új koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba Békés megyében. A Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálata alapján a következő hetekben a helyzet romlására számíthatunk.

– Az új év elején gyakran születnek olyan fogadalmak, melyeket később nem sikerül betartani. Gyulán is sokan kezdenek el sportolni ilyenkor, és van olyan edzőterem, ahol már arra is figyelnek, hogy a kezdeti lendület sokáig tartson.

– A két ünnep közötti időszakban sem maradtak program nélkül a gyulaiak. Varázslatos tinktúrák elnevezésű interaktív programmal készültek a szervezők a Gyulai Várban.

– Adományokat gyűjtöttek a Karácsonyi iskola diákjai a kutyamenhelyen élő állatoknak. A már hagyománynak számító kezdeményezéshez a gyulai polgármester is csatlakozott.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …