2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Tizenegy baleset történt szombaton a megyében

Békés megyében 2022. január 8-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Csorváson, az István király utca és az Arany János utca kereszteződésében 11 óra 45 perc körül elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó vezetője megsérült, nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Gerendás külterületén 14 óra 45 perc körül a havas úton megcsúszott, letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi, a benne utazó nő könnyebben megsérült.

A 47-es számú főúton 18 óra 40 perckor egy kanyarban megcsúszott egy Mezőberény felől Köröstarcsa irányába tartó autó, és összeütközött egy neki szemből érkező gépkocsival. A balesetnek négy könnyű sérültje van.

Emellett Békés megyében 2022. január 8-án további nyolc anyagi kárral járó közlekedési balesetet jelentettek be.

A meteorológiai előrejelzés szerint ma további havazás Békés megyében nem várható, de az utak vizesek, helyenként havasak, latyakosak. Kérjük a járművezetőket, hogy az útviszonyoknak és a látási viszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek, kerüljék a hirtelen irányváltoztatást, tartsanak nagyobb követési távolságot!

Nézze meg ezt is:

Négy évre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök Budapesten

Rablás és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélt nőt fogtak el 2024. április …