2024. március 29., péntek
FONTOS

Baleset Gyomaendrődön

 

Gyomaendrődön, az Apponyi utca és a Selyem utca kereszteződésében 2022. január 10-én 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője elsodort egy kerékpárral közlekedő férfit. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Orosházán, a Vásárhelyi útról 2022. január 10-én 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy szegedi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy 2022. március 17-ig a Tapolcai Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A 31 éves férfit az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt kihallgatták.

Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök 2022. január 10-én 11 óra előtt néhány perccel Szarvason, a Martos Flóra utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 65 éves autóst a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a szarvasi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …