2024. június 20., csütörtök
FONTOS

20 baleset, 6 sérült Békésben

Többen nem az útviszonyoknak megfelelően vezettek és emiatt balesetet szenvedtek Békés megyében. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek figyelmesebben!

Békés megyében 2022. január 11-én összesen húsz közlekedési balesetről kapott bejelentést a rendőrség.

Ezek közül tizennégy szerencsétlenség anyagi kárral járt, hat esetben azonban sérültje is volt a balesetnek.

Murony közelében, egymástól nem messze két hasonló eset is történt. Egy személygépkocsi 6 óra 45 perc körül, a másik a nap végén, 23 óra 45 perc körül sodródott le az útról és csúszott árokba. Szeghalmon, a Bocskai utca és a Somogyi Béla utca kereszteződésében 14 óra körül ütközött össze két autó.

Fél órával később Kamut külterületén letért az útról, árokba csúszott és fának csapódott egy személygépkocsi. Békéscsabán, a Magyar utcában 15 óra 15 perc körül szintén egy fának csúszott neki egy autó.

Mezőgyánban 18 óra 30 perc körül szintén lesodródott az útról egy személygépkocsi. A hat személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnek hat könnyű sérültje, közülük négyen személygépkocsi-vezetők, míg Szeghalmon és Mezőgyánban egy-egy utas sérült meg.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Ne hajtsanak gyorsan, tartsanak nagyobb követési távolságot és kerüljék a hirtelen irányváltoztatást! A balesetek megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek. Rajtuk múlik, hogy elkerülnek, vagy előidéznek veszélyhelyzeteket. Figyeljenek jobban, vigyázzanak magukra és egymásra!

Nézze meg ezt is:

Erőszakos szőnyegárus fenyegetett meg és rabolt ki egy idős nőt Gyulán

Az emellett még több bűncselekménnyel gyanúsítható román állampolgárt hetekkel később fogták el, amikor újra Magyarországra …