2022. december 6., kedd
FONTOS

Baleset Vésztőnél és Békéscsabán

 

 

Békés megyében 2022. január 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztő külterületén 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A mentők a járművezetőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, a Luther utcában 22 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő nő elvesztette az irányítást az autója felett, felhajtott a járdára és egy kerékpártárolónak ütközött. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. január 16-án 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Jókai utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a 39 éves férfi ellen, mert a jogosítványát nem tartotta magánál.

Sarkadon 2022. január 16-án elfogtak a rendőrjárőrök egy sarkadi férfit, aki ellen testi sértés miatt a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Nézze meg ezt is:

Becsapósak lehetnek a gyors kölcsönökről szóló hirdetések

Gyors kölcsönökről szóló hirdetésekkel csaptak be az elmúlt hetekben több Békés megyei internetezőt. Volt, aki …