2023. február 9., csütörtök
FONTOS

Két baleset történt Békés megyében

Békés megyében 2022. január 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szabadkígyós külterületén 6 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és egy szántóföldön felborult. A balesetben az autós könnyű sérülést szenvedett.

Dombegyházon, a Kossuth utcában 7 óra 45 perc körül letért az útról, jelzőtáblának ütközött és árokba csúszott egy személyautó. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. január 28-án 21 óra 45 perc körül Békéscsabán, az Orosházi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyomaendrődi autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a 20 éves férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Vésztőn, a Mikes utcából 2022. január 28-án 9-óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy vésztői nőt. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt kihallgatták a 34 éves nőt.

Békés megyében 2022. január 28-án két járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök azért, mert engedély nélkül vezettek. Az egyik autóst 11 óra 15 perc körül a 44-es számú főúton, Békéscsaba külterületén állították meg a rendőrjárőrök. Miután a 25 éves szarvasi férfiről kiderült, hogy nincsen vezetői engedélye, előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra.

Ezután 21 óra 30 perc körül Dobozon, a Kossuth téren igazoltattak a rendőrök egy 31 éves vésztői férfit, aki szintén személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy neki sincsen jogosítványa. Őt is a Békéscsabai Rendőrkapitányságra vitték a körzeti megbízottak. Mindkét férfi szabálysértési őrizetben van és a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

Nézze meg ezt is:

Rendőröket toboroznak Békéscsabán

Békéscsabán, a Csaba Centerben 2023. február 9-én, csütörtökön 10 és 12 óra között működik olyan …