2024. április 19., péntek
FONTOS

Ittas és bódult állapotban borult fel a hídon

Ittas és bódult állapotban, jogosítvány nélkül vezetett egy férfi Békéscsabán.
A Szarvasi úti felüljárón felhajtott a szalagkorlátra és felborult. A rendőrség az ellene, és a járművezetés tiltott átengedésével gyanúsítható barátja ellen indult büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségre.

Felborult egy kisteherautó 2021. május 24-én 21 óra körül Békéscsabán, a Szarvasi úti felüljárón. A kocsit egy akkor 26 éves fiatalember vezette, mellette ült a barátja, övé volt az autó. Azután borultak fel, hogy a felüljáró kezdeténél a kocsi jobb első kerekével felhajtottak a szalagkorlátra. Amikor a jármű megemelkedett, a bal hátsó sarka nekiütközött egy éppen arra haladó személygépkocsi jobb hátuljának. Abban az autóban nem sérült meg senki, a két fiatalember könnyű sérülést szenvedett. A baleset előtt mindketten ittak alkoholt, ráadásul az autót vezető férfiről kiderült, hogy kábítószert is fogyasztott és nincs jogosítványa. A barátja tudott erről, de mindezek ellenére engedte, hogy vezesse a kocsiját és be is ült mellé.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. január 31-én továbbította az ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Teljes útzár várható csütörtökön, az Ajtóssy és a Halácsy utca csomópontjában

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024.04.11-én (csütörtökön) 7:30 és 17:00 óra között Gyulán az Ajtóssy …