2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó – 2022.02.03.

Témák:
– Immár harmadik alkalommal szervezi meg a Történelmi Íjász Világbajnokságot a Kerecsényi László Íjász Egyesület Gyulán. Az augusztusi esemény egy új helyszínnel bővül, ahol speciális számokban versenyeznek a sportolók. Ott több száz méteres távolságra fognak lőni.

– Két oltással május elsejéig lesznek érvényesek az oltási igazolványok. A csütörtöki adatok alapján Békés megyében 565 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba.

– Békés megyéből csinálta végig a legtöbb gyermek, egészen pontosan 420 a Magyarság KicsiNagykövete Program első fordulós feladatait. A verseny célja segíteni a diákok önfejlesztését, kreativitását, tehetségük kibontakoztatását.

– Februárban is több programmal készülnek a Gyulai Ifjúsági Központban. A diákok a fiatalságot érintő problémákról és javaslatokról beszélhetnek a város vezetőivel, a szülők számára pedig a Játékvárossal kapcsolatos tájékoztatót tartanak.

– Megnőtt az igény a családias játszóházra, ezért februártól a művelődési központban újra nagy szerepet kap a gyermeksarok. A helyhez kapcsolódóan februártól külön programokat is szerveznek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …