2024. április 20., szombat
FONTOS

Vonattal ütközött egy autó Vésztőn

Vésztőn közlekedési balesetnél helyszíneltek, Gádoroson szabálysértés, Békésen és Gyomaendrődön bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Vésztőn, a Kóti úti vasúti átjáróban 2022. február 6-án 13 óra után néhány perccel személygépkocsi ütközött neki egy motorvonatnak. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Gádoroson, a Bajcsy-Zsilinszky utcából 2022. február 6-án 10 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy budapesti férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy érvényes jogosítvánnyal nem rendelkezik. A 42 éves férfit az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békésen, a Csabai utcában 2022. február 6-án 20 óra 30 perc körül egy férfi kiabált és dobálta a kerékpárját. A rendőrök felszólították, hogy fejezze be a hangoskodást és igazolja magát, de ezt nem tette meg, ezért előállították. A 26 éves férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indít.

A Szarvasi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy férfi ellen. A 38 éves gyomaendrődi lakost 2022. február 6-án 14 óra 45 perckor igazoltatták a rendőrök Gyomaendrődön, a Mátyás király utca előtt. Egy olyan személygépkocsival közlekedett, amelyen nem az arra kiadott rendszám volt. A nyilvántartás szerint a kocsi német honosságú és Németországban végleg kivonták a forgalomból.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …