2022. december 1., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 02. 15.

Témák:

– A gyermekparadicsom jelenleg is zajló rekonstrukciója a nyári szünetig befejeződhet, ősszel pedig megkezdődhet a Gyulai Várfürdő következő projektje. A kupolás wellness és a lovarda közötti épületegyüttes teljes bontása következik és egy új létesítmény, az úgynevezett Termálpalota jöhet létre.

– A keddi adatok alapján is kedvezőbb képet mutat a koronavírus járvány Békés megyében.

– Interaktív kiállítást tartottak hétfő délután a Békés Megyei Értéktárban található értékekről az Erkel Ferenc Művelődési Központban. A  szervezők a gyermekek számára a gyulai és megyei értékekre fókuszáló játékos feladatokkal is készültek.

– Békés megyében az elmúlt héten 26-szor intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök. A közúti ellenőrzések célja a szabálytalankodók forgalomból való kiszűrése és a szabályosan közlekedők védelme.

– Számos jótékony hatása van a metszésnek a gyümölcsfákra, ugyanis egészségesebbé és hosszabb életűvé válhatnak. Szűcs Gergely kertész arra hívta fel a figyelmet, hogy itt az ideje a munka megkezdésének.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 25.

Témák: – Csütörtök délután átadták a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzemét. Az új létesítményben …