2023. december 4., hétfő
FONTOS

Három őrizetbe vétel és két előállítás

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. február 14-én őrizetbe vett egy nőt, akinek a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el a körözését.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. február 14-én előállítottak és őrizetbe vettek egy csabacsűdi férfit. A 30 éves férfit korábban eltiltották a járművezetéstől, ennek ellenére vezetett, ezért büntetőeljárás indult ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. február 14-én őrizetbe vett egy veszprémi férfit, mert jogosítvány nélkül személygépkocsit vezetett. A rendőrök Újkígyóson, a Gerendási utcában igazoltatták, és a szabálysértésért három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett az 53 éves férfi ellen büntetőeljárás is indult, mert a gyanú szerint ittasan vezetett.

A veszprémi férfi mellett további két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2022. február 14-én Békés megyében. Egyiküket Kétsopronyban állították le, ő személygépkocsit vezetett, a másik algyői férfi tehergépkocsival volt, és Mezőberényben ellenőrizték a rendőrök. Mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Nézze meg ezt is:

Rendszeres ellenőrzéssel és odafigyeléssel megelőzhetők a tragédiák

  A hidegre fordult időjárás beálltával, már javában tart a fűtésszezon, ugyanakkor még most sem …