2022. december 1., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 02. 16.

Témák:

– Sajtótájékoztatót tartott a gyulai központú térség országgyűlési képviselője. Kovács József a családi adóvisszatérítésről, a minimálbérről, a bérminimumról és a 25 év alattiak személyi jövedelemadó mentességéről beszélt.

– A szerdán közzétett adatok alapján újra nagyobb mértékben emelkedett a Békés megyei koronavírus fertőzöttek száma.

– Mintegy 2000 utcai sorfán végzik el a gallyazási munkálatokat a közüzemi kft munkatársai. Emellett hamarosan kezdődik a tavaszi felkészülés, amely során többek között megtisztítják a kerékpárutakat, valamint a szélesebb sétányokat.

– Idén is automatikusan elkészülnek a személyi jövedelemadó bevallási tervezetek – tájékoztatott a Nemzeti Adó és Vámhivatal. Azok a gyermeket nevelő szülők, akik jogosultak adó-visszatérítésére, de eddig nem nyújtották be a nyilatkozatot, most megtehetik.

– Hat ország levéltárának iratanyagait láthatják az érdeklődők az Európa Digitális Kincsei című kiállításon. A tárlat célja, hogy megismertesse és közelebb vigye az emberekhez a levéltárak iratanyagait. Idén a Békés Megyei Levéltár is képviseltette magát a kreatív dizájn sarokban.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 25.

Témák: – Csütörtök délután átadták a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzemét. Az új létesítményben …