2023. március 23., csütörtök
FONTOS

Baleset Gyulán és Sarkadkeresztúron

 

 

Békés megyében 2022. február 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Kőmíves utcában 15 óra 45 perc körül egy tolató személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadkeresztúron, a Vörösmarty és a Hunyadi utcák kereszteződésében 22 óra előtt néhány perccel egy jobbra kanyarodó személygépkocsi lesodródott az útról és korlátnak ütközött. Az autót egy 17 éves fiú vezette, aki a balesetben könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2022. február 16-án kora délután tett bejelentést egy nő arról, hogy Mezőkovácsházán betörtek a házába. Kifeszítették az ajtót és több dolgot elvittek az épületből. A rendőrök néhány óra alatt felderítették a bűncselekményt és kihallgatták a gyanúsítottakat. A két nő ellen büntetőeljárás indult, az ellopott dolgokat a nyomozók lefoglalták tőlük és visszaadták a tulajdonosnak.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök 2022. február 16-án Kardoskútról és Gyomaendrődről. Kardoskúton egy személygépkocsi vezetőjénél, Gyomaendrődön egy segédmotor-kerékpárosnál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Nézze meg ezt is:

Kilenc határsértőt és egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök

Békés vármegyében 2023. március 17-én 6 óra 15 perc és 23 óra 10 perc között …