2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Baleset Szarvason és Békéscsabán

Békés megyében 2022. február 18-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Deák Ferenc utca és a Benka Gyula utca kereszteződésében 12 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Gyöngyösi utca és a Tompa utca találkozásánál 14 óra körül egy kerékpárral közlekedő 13 éves lány nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A mentők a gyermeket könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Szent István tér és a Széchenyi utca kereszteződésében 2022. február 18-án 3 óra 45 perc körül egy személyautó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött.

A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél és utasánál is felmerült az ittasság gyanúja. Előbbi férfivel szemben ittas járművezetés gyanúja miatt tettek büntetőfeljelentést a rendőrök, utóbbi férfi ellen is büntetőeljárás indult, mert járművének a vezetését úgy engedte át az ismerősének, hogy tudta mindketten szeszes italt fogyasztottak.

A 23 és a 24 éves férfiak vezetői engedélyét a rendőrjárőrök bevonták.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …