2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 02. 24.

 

Témák:

– Március elsején megszűnik a Temesvári út és a Wesselényi utca találkozásának található szelektív hulladékgyűjtő sziget. Többek között erről döntött soros ülésén a gyulai képviselő-testület, mely elfogadta a város idei költségvetését. Arról is döntés született, hogy gyermek szabadidős élményközpontot alakítanak ki a Szent Miklós parkban található, egykori alispáni lakban.

– Egy nap alatt 130 új koronavírus fertőzöttet jegyeztek fel Békés megyében – derült ki a kormányzati tájékoztató portál csütörtöki adataiból.

– A Magyar Gulagot, vagyis Recsket és az ahhoz hasonló kényszermunka táborokat mutatja be az a kiállítás, melyet csütörtök délután nyitottak meg a gyulai művelődési központban. Az eseményen Bank Barbara, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának tagja azt mondta, céljuk az volt, hogy bemutassák a kommunista diktatúra homályban lévő világát.

– Szerda délután megtartotta éves közgyűlését a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete a művelődési házban. Az eseményen ismertették az elmúlt évre, valamint 2022-es évre vonatkozó programokat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …