2024. április 20., szombat
FONTOS

Jelmezes futóversennyel támogatják a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

 

2020-at követően, egy év kihagyással ismét megrendezik a jótékonysági jelmezes futóversenyt Gyulán. A tavalyelőtti eseményen különleges viseletekkel lehetett találkozni. Volt, aki ősembernek, más balerinának, bohócnak, vagy vodkának öltözött.

Görgényi Ernő polgármester a kedd délelőtti sajtótájékoztatón elmondta, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány megerősítette az adományozás, a jótékonysági akciók kultúráját Gyulán.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke kiemelte, a mentőautó elindítása óta több, mint 500 koraszülöttnek, beteg újszülöttnek tudtak segíteni. Elhangzott, folyamatosan dolgoznak, egyre többször van rájuk szükség az utóbbi időben.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt ismét megkereste az Egészség Minden Generációnak Gyulai Sport Egyesület, hogy a március 12-ei, jótékonysági jelmezes futógála bevételét felajánlják a szervezet számára. A rendezvény célja az alapítvány támogatása, működtetése, valamint a KoraPark építésének elősegítése.

Az eseményen a futóverseny mellett különböző kulturális programokkal várják a résztvevőket. A tervek szerint 21 bazáros is lesz a helyszínen, akik bevételük bizonyos százalékát a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak ajánlják fel.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …