2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 03. 08.

Témák:

– Egy helyre került az agrárigazgatási, az agrár és vidékfejlesztést támogató, valamint az élelmiszerbiztonsági és állategészségügyi főosztály Békéscsabán. Az “Agrárudvarban” a gazda társadalommal, az állattartással, a termeléssel, a gazdák kiszolgálásával kapcsolatos hatósági feladatokat látják el.

– Beláthatatlan krízis előtt áll a Kárpátaljai régió, ezért az ott élőknek a továbbiakban is szükségük lesz a segítségre. Görgényi Ernő és Alt Norbert kedd délután tartott sajtótájékoztatót a gyulaiak által Szőllősgyula számára küldött adomány sorsáról és az ott élő emberek helyzetéről.

– A járvány két évvel ezelőtti kezdete óta nem rendeztek nagyobb programot a máriafalvi idősek klubjában. A korlátozások nagy része hétfőn megszűnt, így már semmi akadálya nem volt annak, hogy az intézményben március nyolcadikán felköszöntsék a hölgyeket.

– Egy nap alatt 44 új koronavírus fertőzöttet jegyeztek fel Békés megyében a keddi adatok alapján.

– Mintegy félmillió hamis elemet és játékot foglaltak le a NAV munkatársai a gyulai határon.

– A tavasz közeledtével egyre több kerti munkát végezhetünk. Ez az időszak alkalmas arra, hogy a megfelelő permetezéssel, védelemmel lássuk el növényeinket a különböző kártevőkkel, betegségekkel szemben.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …