2024. június 15., szombat
FONTOS

Három baleset Békés megyében

Békés megyében 2022. március 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kertészsziget külterületén 9 óra körül egy személygépkocsi vezetője letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetője súlyosan megsérült.

Egy órával később Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában egy személyautó a gyalogos-átkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy kerékpárját toló nőnek és elütötte. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Újkígyós külterületén 11 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A mentők az egyik autó utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Csabaszabadiban, az Apácai úton 2022. március 12-én 21 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő nőt. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 21 éves medgyesegyházi nőnek nincsen, és soha nem is volt vezetői engedélye. A nőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Mezőberényben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. június 7-én fél 12 előtt néhány perccel érkezett …