2022. május 17., kedd
FONTOS

Baleset Békéscsabán, ittas sofőr Eleken

Balesetnél helyszíneltek, ittas járművezetés gyanúja és hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Szemere utca és a Bartók Béla út kereszteződésében 2022. március 20-án 14 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A mentők a motoros férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. március 20-án 12 óra 15 perc körül Eleken, a Madách utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az eleki férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyulai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. március 20-án elfogtak egy békéscsabai férfit és egy nőt, akik a gyanú szerint fotelt, szőnyeget, mosdókagylót raktak le Kétsoprony külterületén.

A rendőrkapitányságon hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult büntetőeljárás ellenük.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Szarvason

Leszúrta testvérét egy 48 éves férfi május 12-én, este Szarvason. Átment hozzá, italoztak és közben …