2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Baleset Békéscsabán, ittas sofőr Eleken

Balesetnél helyszíneltek, ittas járművezetés gyanúja és hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Szemere utca és a Bartók Béla út kereszteződésében 2022. március 20-án 14 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A mentők a motoros férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. március 20-án 12 óra 15 perc körül Eleken, a Madách utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az eleki férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyulai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. március 20-án elfogtak egy békéscsabai férfit és egy nőt, akik a gyanú szerint fotelt, szőnyeget, mosdókagylót raktak le Kétsoprony külterületén.

A rendőrkapitányságon hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult büntetőeljárás ellenük.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …