2024. április 23., kedd
FONTOS

Bemutatták a Viharsarok márka logóját

Zalai Mihály megyei elnök mutatta be péntek délután a „Viharsarok” termék brand új logóját. A megyében élő általános és középiskolások bevonásával meghirdetett logó tervező pályázat nemrég lezárult, Arra 36 pályamunka érkezett. A megyei lakosok a különböző fórumokon 6200 szavazatot adtak le ezekre, a legjobbakat pedig pénzjutalomban részesítették.

A Viharsarok márka segíti a fogyasztókat a helyi termékek kiválasztásában, a készítők számára pedig új lehetőségeket tartogat. A létrehozott brand és logó további lehetőséget teremt a közös fellépésre, illetve a közös rendezvényeken, vásárokon való egységes megjelenésre.

Zalai Mihály elmondta, a logó tervező pályázatával párhuzamosan a Békés megyében élő kézművesek ajánlása is zajlott, vagyis megpróbálták kiválasztani, mely termékeken jelenhessen meg a Viharsarok logó. Itt közel 500 ajánlás érkezett, így összesen 100 terméket javasoltak a „Viharsarok Brand” emblémájának használatára. Ezek közül első körben tizenöten lesznek jogosultak a logó használatára,.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …