2023. március 29., szerda
FONTOS

Tacskó találkozóval ünnepeltek az Almásy kastélyban

A mikrofon is nagyon érdekelte Dézit az Almásy kastély parkjában első alkalommal megrendezett tacskó találkozón, de ha kellett, nyugton is tudott maradni.

A kutyák remekül érezték magukat egymás társaságában. Nemcsak nekik, hanem gazdáiknak is ritkán adatik meg, hogy ilyen programon vegyenek részt. A 14 éves Ribizli hat éves korában került jelenlegi gazdáihoz, neki fél év kellett, mire tökéletesen megszokta új helyét. Gazdája mindenkit arra biztat, hogy hozzájuk hasonlóan bárki bátran fogadjon örökbe kutyát.

A látogatóközpont menedzsmentje az átadás évfordulójára időzítette a gyermekeknek készített tárlatvezető kiadvány bemutatását. A tacskó figura kiválasztásában szerepet játszott, hogy az Almásy családnak több tacskója is volt.

A kastélynál tehát közel sem hagyományos születésnapra készültek, azonban a résztvevők száma végül igazolta az eredeti elképzeléseket.
Az Almásy kastély látogatóközpont a megnyitás, azaz 2016 márciusa óta már közel félmillió érdeklődőt fogadott annak ellenére, hogy a járvány miatt bevezetett korlátozások miatt volt olyan időszak, hogy ki sem nyithatott az épület.

Nézze meg ezt is:

Két pitbull támadott meg egy törpe uszkárt a Göndöcs-kertben

  Múlt csütörtökön, délelőtt törpe uszkár kutyáját sétáltatta a Göndöcs-kertben Pintye Georgina. Az uszkárt a …