2022. május 24., kedd
FONTOS

Tacskó találkozóval ünnepeltek az Almásy kastélyban

A mikrofon is nagyon érdekelte Dézit az Almásy kastély parkjában első alkalommal megrendezett tacskó találkozón, de ha kellett, nyugton is tudott maradni.

A kutyák remekül érezték magukat egymás társaságában. Nemcsak nekik, hanem gazdáiknak is ritkán adatik meg, hogy ilyen programon vegyenek részt. A 14 éves Ribizli hat éves korában került jelenlegi gazdáihoz, neki fél év kellett, mire tökéletesen megszokta új helyét. Gazdája mindenkit arra biztat, hogy hozzájuk hasonlóan bárki bátran fogadjon örökbe kutyát.

A látogatóközpont menedzsmentje az átadás évfordulójára időzítette a gyermekeknek készített tárlatvezető kiadvány bemutatását. A tacskó figura kiválasztásában szerepet játszott, hogy az Almásy családnak több tacskója is volt.

A kastélynál tehát közel sem hagyományos születésnapra készültek, azonban a résztvevők száma végül igazolta az eredeti elképzeléseket.
Az Almásy kastély látogatóközpont a megnyitás, azaz 2016 márciusa óta már közel félmillió érdeklődőt fogadott annak ellenére, hogy a járvány miatt bevezetett korlátozások miatt volt olyan időszak, hogy ki sem nyithatott az épület.

Nézze meg ezt is:

Csempe helyett 155 millió forintot érő cipő Gyulánál

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közúti ellenőrzésen 7040 pár hamis cipőt találtak egy …