2022. december 1., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 03. 22.

Témák:

– Olyan közösségi színtérként kell üzemeltetni egy könyvtárat, melyben jó együtt lenni, mely megerősíti a közösségeket és kapcsolódik a nyomtatott könyvhöz – hangsúlyozta Fekete Péter a gyulai könyvtár gyermekrészlegének átadóján. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára kiemelte, az évek során a könyvtári világnak meg kell újulnia.

– A szabadkígyósi látogatás után Gyulán tartott lakossági fórumot Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter többek között a vidék felzárkózásának fontosságáról beszélt.

– Szent József a példa rá, hogy milyen pótolhatatlan szerepük van az apáknak a gyermekek nevelésében – hangsúlyozta Tracsek Oszkár tótkomlósi plébános, korábbi gyulai káplán. Vasárnap ünnepelték a németvárosi Szent József templom búcsúját.

– Kedvezőnek mondhatók a kedden nyilvánosságra hozott járványügyi adatok.

– Fehér-, vörös-, rosé-, és gyümölcs kategóriában zsűrizték a borokat a gyulai versenyen. A már 48. alkalommal életre hívott megmérettetés célja a helyi borkészítés népszerűsítése volt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 25.

Témák: – Csütörtök délután átadták a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzemét. Az új létesítményben …