2022. december 1., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 03. 23.

Témák:

– Több útszakasz is megújul a következő hónapokban Gyula és Sarkad térségében. A szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, a két település között 2,6 kilométeren újul meg a burkolat, de folytatják a Gyula és Kétegyháza közötti út fejlesztését is.

– A korszerű közlekedés, a lakásban a hőmérséklet szabályozása, valamint a villamosenergia felhasználás csökkentése is befolyásolhatja a klímaváltozást. A szerdai, gyulai konferencián a helyi klímastratégiáról tanácskoztak. Elhangzott, a klímazónák eltolódnak, ami azt eredményezheti, hogy az a zóna, ami jelenleg Athén környékén van, az 30-50 év múlva itt lehet nálunk.

– A 75 ezredik ügyfelet köszöntötték a Békéscsabai Járási Hivatal MÁV Kormányablakban. Vadi Tímea az Ügyfélkapuval kapcsolatban kereste fel a vasútállomáson található létesítményt.

– Közel harminc éve segíti a rászorulókat a gyulai Nádi Boldogasszony Karitász. A szervezet most elsősorban a háború elől menekülőket támogatja.

– Csak kisebb mértékben emelkedett a Békés megyei koronavírus fertőzöttek száma a szerdai adatok szerint.

– Kedden újabb baleset történt a gyulai elkerülő úton, a kígyósi kereszteződésnél.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 25.

Témák: – Csütörtök délután átadták a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzemét. Az új létesítményben …