2022. május 24., kedd
FONTOS

Újabb baleset a gyulai elkerülőn

 

Gyula külterületén, 2022. március 22-én 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A mentők az előbbi jármű vezetőjét nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. március 22-én 18 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Gyulai úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az 58 éves békéscsabai férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Mezőberényben, az Erkel Ferenc utcából 2022. március 22-én 9 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Békéscsabai Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság nyomozói járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 48 éves férfit.

Nézze meg ezt is:

Négy anyagi káros baleset, lopás Nagykamaráson

Békés megyében 2022. május 22-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés, a …