2024. április 20., szombat
FONTOS

Adamik Zsolt első felnőtteknek szóló kötetét mutatták be a könyvtárban

A Távoli korom! – Örménykút című könyvet mutatták be pénteken a gyulai könyvtárban. 2020 novemberében jelent meg Adamik Zsolt harmadik, egyben első felnőtteknek szóló kötete. A bemutatón elhangzott, ahogy íródott a könyv, úgy Kiss Ottó, József Attila-díjas költő menet közben szerkesztette is azt.

Adamik Zsolt a Távoli korom! – Örménykút című felnőtteknek szóló kötetétig csak gyermekkönyveket írt. A szerző kiemelte, többféleképpen is lehet jellemezni alkotását.

Adamik Zsolt elmondta, ahogy megtanult írni, akkor már tudta, hogy ez lesz a hivatása. Az első művét egy kockás füzetben kezdte lejegyezni.

A kötet szerzője elárulta, jelenleg színházi környezetben telnek a hétköznapjai. A kaposvári Csiky Gergely Színház mutatta be nemrég az ALíz Csudaországban című darabját. Egy, a gyermeket megszólító darabját hamarosan Békéscsabán, a Napsugár Bábszínházban láthatja a közönség Bibedombi szörnyhatározó címmel. Adamik Zsolt elmondta, tervei között szerepel befejezni második felnőtteknek szóló könyvét, amely egy komolyabb témával, az alkohollal foglalkozik.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …