2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Megújult Gyula legnagyobb szálláshelyének a kabalája

Ezekben a hetekben elsősorban a kisgyermekes családok érkeznek Gyula legnagyobb szálláshelyére. Az állandó attrakciókon kívül változatos programokkal szeretnék fogadni őket annak érdekében, hogy jól érezzék magukat. Ennek jegyében újult meg az Erkel Hotel kabalája.

Boros Zoltán elmondta, a vártnál is nagyobb sikert aratott a megújult kabala a vendégek körében. Az új programokat a gyerekek mellett még a szülők is élvezték. Az igazgató kiemelte, kisebb módosításokkal hosszú távon akár országosan ismert és meghatározó, gyermekeknek szóló attrakciók várhatják a Gyulára érkező vendégeket.

A gyerekek, amikor megérkeznek szüleikkel a szállodába, akkor kapnak egy névre szóló Huungi noteszt. Ezt fizetőeszközként tudják használni akkor, ha kellő mennyiségű pecsétet gyűjtöttek össze.

A gyerekek a pecséteket összegyűjtötték és távozáskor beválthatták különböző ajándékokra, plüss figurákra, társasjátékokra, tornazsákokra.

Boros Zoltán elmondta, a foglalási adatok szerint húsvétkor teltházzal működik a szálloda. Nagy volt az érdeklődés a négy napos kiemelt időszakra. Ezt követően még a szezon előtt készülnek különböző nagyszabású, anyák napi és gyermeknapi programokkal a hétvégékre.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …