2024. április 20., szombat
FONTOS

Középiskolások versenyeztek Gyulán

Gyulán mérték össze tudásukat a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjének résztvevői. A 24 diák csapatban és egyéniben is versenyzett, a legjobbak pedig az országos döntőben is képviselik majd a megyét.

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Gyulai Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2022. április 7-én, Gyulán rendezte meg a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjét. A megmérettetésen azok a diákok vettek részt, akik első helyezést értek el a rendőrkapitányságok által szervezett városi fordulókon. A 24 diák háromfős csapatokban versenyzett, együtt oldották meg az elméleti és gyakorlati feladatokat. A versenyzőket Kolysza Zoltán r. alezredes, a Gyulai Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte és a megmérettetés végén gratulált is a résztvevőknek, a helyezetteknek.

A csapatversenyben a Fehér Martin Bence, Koska Koppány, Dombi János összeállítású mezőkovácsházi csapat bizonyult a legjobbnak. A második helyezést a szeghalmi csapat érte el, tagjai: Fehér Miklós, Szatmári János Máté, és Kecskés Ádám. A versenyben harmadik lett a békésiek csapata, Kozma Zsolt, Bereczki Péter Bálint és Borgulya Gábor Mihály képviseletében. Az egyéni versenyben a kerékpárosok között Fehér Martin Bence, a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója bizonyult a legjobbnak. A kategória második helyezettje Fehér Miklós, a szeghalmi GYSZC Szigeti Endre Technikum és Szakképző Iskola diákja lett, a harmadik helyen pedig Kozma Zsolt, a békési Gál Ferenc Egyetem, Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulója végzett. A segédmotoros kerékpárral versenyzőknél Koska Koppány, a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója végzett az első helyen. Második lett Bereczki Péter Bálint, a békési Gál Ferenc Egyetem, Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium diákja, a harmadik helyen pedig Kovács Gergő Patrik, békéscsabai BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium tanulója végzett. A személygépkocsival versenyzők között Kecskés Ádám, a szeghalmi Szigeti Endre Technikum és Szakképző Iskola tanulója bizonyult a legjobbnak. Második helyen végzett Kocsis Bálint Benjamin, a békéscsabai BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium diákja, és harmadik lett Varga Patrik az orosházi GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója.

Az országos döntő 2022. május 31-e és június 2-a között lesz Balatonalmádiban, ahol Békés megyét a kategóriák első helyezettjei, vagyis Fehér Martin Bence, Koska Koppány és Kecskés Ádám képviselik majd.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …