2022. október 2., vasárnap
FONTOS

Nagyszabású jótékonysági koncertre készülnek Gyulán

A Szent Efrém Férfikar látható ezeken a videó elején,  mások mellett ők is fellépnek majd a gyulai Almásy kastély Stefánia szárnyában.

Az április 26-ai, nagyszabásúnak ígérkező koncerten a hazai zenei élet olyan kiemelkedő személyiségei állnak a közönség elé, mint Sebestyén Márta népdalénekes, Vásáry Tamás és Szakcsi Lakatos Béla zongoraművészek, illetve Dés László szaxofon művész. A következő felvételeken Dés László és Szamosi Szabolcs orgonaművész, a főszervező Filharmónia Magyarország vezetője látható egy korábbi, 2018-as jótékonysági hangversenyen. Most a hazai zenei élet jeles képviselői az ukrajnai háború elől hazánkba menekülő emberek számára gyűjtenek ezzel az egyedülálló, gyulai programmal, melynek bevételét a rászorulók kapják meg.

A rendezvény vendégeinek a koncertjegy árán kívül is van lehetőségük adományt felajánlani, ezt a jegymester.hu oldalon tehetik meg oly módon, hogy az adományozni kívánt összeget kiválasztva vásárolják meg belépőjüket.  Jegyek kaphatók egyébként a Filharmónia Magyarország békéscsabai irodájában, illetve a koncert előtt a helyszínen.

Nézze meg ezt is:

Első osztályos diákoknál szűrik a lisztérzékenységet

  2014 óta szűrik a lisztérzékenységet a tanulóknál Gyulán. Az ingyenes szűrést ebben az évben …