2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Átadták a kétegyházi rendőrőrsöt

Felújított, átalakított épületben folytatja tovább működését a rendőrség Kétegyházán

Rendőrőrs kezdte meg a működését Kétegyházán. A nagyközség önkormányzata átalakíttatta, felújíttatta a rendőrség által használt épületet.

A korszerűsítéssel együtt létszámbővítés is történt, így a körzeti megbízotti csoport őrsként működik tovább. A felújított épület átadása alkalmából rendezett ünnepség elöljárója Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki méltatta a település vezetőjének és önkormányzatának erőfeszítéseit, a rendőrök munkakörülményeinek javításáért tett áldozatvállalását.

Az ünnepségen dr. Rákócziné Tripon Emese, Kétegyháza polgármestere örömét fejezte ki, hogy közel két évtized után újra rendőrőrse van a településnek. Herczeg Tamás országgyűlési képviselővel együtt megköszönték a rendőrség együttműködését és azt, hogy a szakmai szempontok és a lakossági észrevételek, igények értékelésének eredményeként ez a fejlesztés megvalósulhatott.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Varga K. Attila r. ezredes hangsúlyozta, hogy eddig is mindent megtettek a rendőri eszközökkel kezelhető problémák hatékony és eredményes kezeléséért, a jogsértések számának csökkentéséért, a közbiztonság fenntartásááért.

A jövőre nézve biztosította a településen élőket arról, hogy a rendőrök szükség esetén a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a segítségnyújtást, az intézkedést. Az ünnepség végén a település és a rendőrség vezetői, valamint az őrsön szolgálatot teljesítő rendőrök együtt járták be, tekintették meg a korszerűsített épületet.

Nézze meg ezt is:

Egészségszervezők számára rendezett versenyt a GFE

A dél-alföldi régió legjobb egészségszervezőjét keresték azon a versenyen, melynek eredményhirdetését kedd délután tartották a …