2024. július 21., vasárnap
FONTOS

Körözött férfiakat fogtak Eleken és Sarkadon

Orosházán, a Rákóczi út és a Széchenyi tér kereszteződésében 2022. április 29-én 7 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi egy személyautónak nem adott elsőbbséget és nekihajtott. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. április 29-én 5 óra után néhány perccel elfogtak egy 50 éves férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A sarkadi férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Eleken a rendőrjárőrök 2022. április 29-én 10 óra körül elfogtak egy eleki férfit. Ellene szintén a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert az 56 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei őt is a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Békéscsabán, az egyik italozóban intézkedtek a rendőrök 2022. április 29-én 20 óra 30 perc körül, amikor az egyik vendég a ruhájából a földre dobott öt darab alufóliába csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi őrleményt. Emellett a rendőrjárőrök a 41 éves békéscsabai férfi ruhájában őrlőket is találtak. Ezért a férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a drogteszttel végzett vizsgálat eredménye pozitív értéket jelzett nála. A rendőrség kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Nézze meg ezt is:

Álságos portékák Gyulánál

  Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) …