2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Elballagtak a Harruckern, a Karácsonyi, az Erkel és a Balcescu végzősei

Az idei évben már a hagyományok szerint tartották meg a ballagásokat Gyulán.

A Harruckern iskola diákjai péntek kora délután vettek búcsút tanulmányaik helyszínétől. Ezen a napon hét osztály 88 végzős tanulója ballagott el.

A szintén végzős egészségügyi szakon tanuló Dósa Dominika tervei között szerepel, hogy jövőre még marad egy évet technikusi képzésben, utána pszichológia szakon szeretne tovább tanulni.

Czeglédiné Szappanos Anita igazgató azt tanácsolta a végzősöknek, hogy tanuljanak meg élni a lehetőségekkel.

Péntek délután a Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumtól 29 diák búcsúzott. Bengery Zsoltné igazgató az elmúlt négy évet összegezve elmondta, számos új dologra tanította meg a koronavírusos időszak a pedagógusokat és a tanulókat egyaránt.

Műsort is adtak a végzősök szombaton délelőtt, a gyulai román gimnáziumban. A két végzős osztály 45 ballagó tanulóját Czeglédiné Gurzó Mária igazgató búcsúztatta, aki hangsúlyozta, egy fontos korszak ért véget a fiatalok életében, akik új kihívások küszöbére értek.

Ezzel egy időben zajlott az Erkel gimnázium búcsúztatója, melyet két év után újra a régen megszokott menetrend szerinte tartottak. Az iskolában négy osztály 119 diákja ballagott.

A végzős középiskolások közül az érettségizők számára hétfőn kezdődnek a vizsgák, a szakmát tanulók később adnak számot tudásukról.

 

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …