2022. május 16., hétfő
FONTOS

Öt baleset, hat sérült Békés megyében

Békés megyében 2022. május 5-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy út és a Trefort utca kereszteződésében 9 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik járművezető könnyebben megsérült.

Másfél órával később szintén Békéscsabán, a Lencsési úton, az egyik gyalogos-átkelőhelyen egy személyautó vezetője elsodort egy nőt, aki elesett és súlyosan megsérült.

 

Szarvas külterületén 11 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy másiknak. Mindkét járművezető nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Dózsa György út kereszteződésében 15 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütközött vele. Az utóbbi jármű vezetője megsérült, sérülése nem súlyos.

 

Sarkadon, a Gyulai út és az Anti út kereszteződésében található körforgalomban 18 óra 30 perc körül egy kerékpáros lány nem biztosított elsőbbséget és elé hajtott egy személygépkocsinak, amely elütötte. A mentők a fiatalt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Szarvason

Leszúrta testvérét egy 48 éves férfi május 12-én, este Szarvason. Átment hozzá, italoztak és közben …