2022. szeptember 24., szombat
FONTOS

Baleset Orosházán és Füzesgyarmaton

 

Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Pacsirta utca kereszteződésében 2022. május 7-én 17 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi elesett és könnyebben megsérült.

A járművezetőnél a szonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Emellett az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a 65 éves orosházi férfi annak ellenére vezette a segédmotoros kerékpárt, hogy 2023. április 2-áig az Orosházi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés ittas állapotban vétség és eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés bűntett gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették a férfit.

Füzesgyarmat külterületén 2022. május 7-én 19 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és árokba csúszott.

A mentők az autó utasát nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Lopás miatt állítottak elő a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei egy újirázi férfit 2022. május 7-én.

A gyanú szerint a 39 éves férfi korábban Szeghalmon, az egyik ház udvarára a kerítésen át bemászott és ellopott onnan két lezáratlan kerékpárt. A rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség elkövetésével gyanúsítják a férfit. A rendőrök a két ellopott kerékpárt megtalálták és lefoglalták.

Nézze meg ezt is:

Másnap megtalálták a Gyulán ellopott kerékpárt

Lezárt kerékpárt lopott el egy férfi Gyulán, egy kerékpártárolóból. Az ügyről napokkal később értesítették a …