2022. szeptember 24., szombat
FONTOS

Baleset, ittas vezetés és egy körözött férfi elfogása Békés megyében

Medgyesbodzás külterületén, 2022. május 8-án 18 óra után néhány perccel letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője, egy 32 éves medgyesbodzási férfi könnyű sérülést szenvedett. Felmerült a gyanúja annak, hogy ittsan vezetett, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Közúti ellenőrzést végző rendőrök állítottak elő egy férfit 2022. május 8-án 7 óra körül Békésen. A 44 éves tarhosi férfi személygépkocsit vezetett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. Miután a mért légalkohol érték olyan magas volt, hogy a gyanú szerint bűncselekményt követett el, a rendőrök elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 8-án elfogtak egy dobozi férfit, aki ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja járművezetés ittas állapotban vétség és más bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki. Emellett a Békéscsabai Rendőrkapitányság is körözte, mert több, szabálysértésért kapott helyszíni bírságot nem fizetett be és ezeket a Gyulai Járásbíróság átváltoztatta elzárásra. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Nézze meg ezt is:

Másnap megtalálták a Gyulán ellopott kerékpárt

Lezárt kerékpárt lopott el egy férfi Gyulán, egy kerékpártárolóból. Az ügyről napokkal később értesítették a …