2022. október 2., vasárnap
FONTOS

Baleset, elfogás és ittas vezetők Békés megyében

Dévaványán, a Hunyadi János utca és a Kölcsey Ferenc utca kereszteződésénél, 2022. május 9-én 16 óra 45 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő és balra kanyarodó férfi összeütközött az őt előző személygépkocsival. A férfi elesett és súlyosan megsérült.

A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 9-én elfogtak egy férfit, akit a rendőrség a Békéscsabai Járásbíróság végzése alapján testi sértés elkövetése miatt körözött.

A 46 éves férfit azért, hogy a bíróság elé állítása megtörténhessen, őrizetbe vették.

Békés megyében, 2022. május 9-én két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Először Gyulán, a Bodoky utcában 11 óra 30 perc körül egy tehergépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Ezután a méhkeréki közúti határátkelőhelyen 13 óra körül egy személyautóval belépésre jelentkező férfinál merült fel az ittasság gyanúja. Az első esetnél a megállított járművezetőt mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték a rendőrjárőrök, míg a másik autósnál további mérések is igazolták azt, hogy ittasan vezetett.

A rendőrök mindkettőjük ellen büntetőfeljelentést tettek.

Nézze meg ezt is:

Baleset Gyulán és Békésen

Békés megyében 2022. szeptember 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a …