2023. március 24., péntek
FONTOS

Elérte célját a jótékonysági futóverseny

A videóban megnézhető, hogy rajtolt el a  Határtalan ARANY-tekergés kerékpáros teljesítménytúra kétszáz fős mezőnye szombat délelőtt a gyulai várkertben.
A résztvevők Gyulavári és Dénesmajor érintésével a határ túloldalán Feketegyarmatot és Nagyzeréndet elérve fordultak vissza és teljesítették a 42 kilométeres távot.
A jótékonysági program fő számának továbbra is a futóverseny számít, melyre idén 160-an jelentkeztek, köztük az Airbus hamarosan beinduló gyulai gyárának nemzetközi csapata is.
A versenyen 7 és 21 kilométeres távon lehetett indulni, utóbbit háromszor hetes váltóban is teljesíthették a futók. A 7 kilométeres mezőnyben a férfiak között Hegedűs Attila bizonyul a leggyorsabbnak.
A XIII. Fuss a sérült gyermekekért verseny idén is jótékony célokat szolgált. A versenyt két év kihagyás után rendezték meg újra sok visszatérő sportolóval az ország lényegében minden régiójából.

Nézze meg ezt is:

Az energiatakarékosság fontosságára figyelmeztettek a lila iskolában

  A takarékos energiafelhasználás fontosságára figyelmeztettek a gyulai lila iskola harmadikos diákjai, az általuk előadott …