2024. május 28., kedd
FONTOS

Egy baleset és három bűncselekmény miatt intézkedtek a rendőrök

A 44-es főúton, Szarvas külterületén, 2022. május 16-án 11 óra 45 perckor egy személygépkocsi árokba hajtott, fának ütközött és felborult. A balesetben az autót vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. május 16-án őrizetbe vett egy dévaványai férfit, mert teherautót vezetett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. Ráadásul balesetet is okozott, Ecsegfalván, egy buszmegállóban nekiment egy busznak. Személyi sérülés nem történt. A rendőrkapitányság munkatársai a 25 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Elek és Lőkösháza közötti úton, 2022. május 16-án délelőtt egy tehergépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón és nekiment a lecsukódó sorompónak, ami letört. A sofőr elhajtott a helyszínről. A rendőrök azonosították és Gyulai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 16-án 20 óra körül előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett. Békéscsabán, a Temető sor és a Tessedik utca kereszteződésében állították le és igazoltatták. A pozitív eredményű légalkoholmérések után bevonták a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …