2024. március 29., péntek
FONTOS

Súlyos baleset Békéscsabán, feltörtek egy büfékocsit Sarkadon

Békéscsabán, a Sás köz és a Lencsési út kereszteződésében, 2022. május 23-án 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Elütötte őt, a nő súlyosan megsérült. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. május 23-án őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert úgy vezetett személygépkocsit, hogy nincs jogosítványa, korábban eltiltották a járművezetéstől.

A rendőrök Békéscsabán, a Zöldfa utcában igazoltatták. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy utánképzésre kötelezték, de azt még nem teljesítette. A rendőrkapitányság munkatársai a 43 éves férfit a szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Feltörtek egy büfékocsit 2022. május 22-éről 23-ára virradó éjjel Sarkadon. A rendőrök a bűncselekményről érkezett bejelentés után néhány óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.  A 26 éves férfi kávéfőzőt, szeszesitalokat és többféle árut vitt el a büféből.

A Sarkadi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított ellene eljárást.

Sarkadon, 2022. május 23-án 19 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy 35 éves férfit. Személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa, és az autónak, amivel közlekedett, meghamisították a forgalmi engedélyét.

A műszaki érvényességi időt írták át benne. Az okmányt a rendőrök lefoglalták, a férfi ellen pedig közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …