2022. június 30., csütörtök
FONTOS

A vidékiek helyzetét erősítené társelnökként Nyikora Péterné

Két évre társelnökké, egyben elnökségi taggá választotta tisztújító közgyűlésén a Magyar Speciális Olimpia Szövetség a gyulai Nyikora Péterné Szabó Mariannát.

Ezzel újra 9 tagúvá vált a szövetség döntéshozó testülete. Nyikora Péterné hosszú évek óta a Harruckern Sportegyesület koordinátora és gyermeke, a speciális olimpikonként eredményes Herczeg János révén sok szállal kötődik az speciális olimpiai mozgalomhoz. A csütörtöki választás utána a frissen megválasztott társelnököt telefonon értük el.

Nyikora Péterné elmondta, elszántan veti magát a munkába. Fontos célkitűzésként fogalmazta meg a következő két éves időszakkal kapcsolatban azt, hogy összefogja a vidéki versenyzőket, az őket képviselő szervezeteket, és javítson helyzetükön.

Jövő héten a gyulai bowlingpályán rendezik a válogatót a berlini, speciális világjátékokra, szeptemberben Medgyesegyházán tollaslabda válogatót rendeznek, Békéscsabán pedig az asztalitenisszel kapcsolatos rendezvények bővülhetnek.

Nézze meg ezt is:

Elképesztő állapotok uralkodtak egy szeghalmi kistermelő állattartó telepén

Egy Békés megyei kistermelő állattartó telepén és élelmiszer-előállító egységében tartott ellenőrzést június közepén a Nemzeti …