2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Baleset, ittas vezetés, őrizetbe vétel Békés megyében

Békés Megyei Rendörség

Gyomaendrődön balesetnél helyszíneltek, Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán és Orosházán őrizetbe vétel miatt intézkedtek a rendőrök.

Gyomaendrődön, a Fő út és a Bartók Béla utca kereszteződésében 2022. május 27-én 11 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2022. május 27-én 7 óra 15 perc körül Szarvason, a Deák Ferenc utcában. Egy tehergépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A szarvasi férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették az 42 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. május 27-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit. A 33 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. május 27-én őrizetbe vett egy 38 éves nőt, mert a gyanú szerint kirabolt egy másik nőt Orosházán. Letépte a válláról a táskáját, átkutatta, majd készpénzt vett ki belőle. A bántalmazott nő könnyű sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …