2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Két kerékpáros ütközött, súlyosan megsérültek

Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Illésházi utca kereszteződésében 2022. május 30-án 7 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros. Mindkét nő súlyos sérülést szenvedett.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 30-án elfogtak egy mezőberényi férfit, akinek a Békési Járásbíróság magánlaksértés miatt rendelte el a körözését. A rendőrök a férfit átadták az ügyében eljáró bírónak.

Gyulán, a Csigakertből 2022. május 30-án este előállítottak a rendőrök két férfit, mert a gyanú szerint olyan cigarettát szívtak, amely kábítószert tartalmazó növényi törmelékkel volt megtöltve. A gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. A 26 és 38 éves kevermesi és lőkösházi férfiak ellen a Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Az Orosházi Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésével gyanúsít egy férfit, mert abból a házból, ahol bérlőként lakott, szerszámokat, betonkeverőt és villanybojlert vitt el. A tulajdonos 2022. május 30-án vette észre, hogy a dolgok hiányoznak, és bejelentést tett a rendőrségen. A bérlőt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a határrendészek 2022. május 30-án a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy lengyel állampolgár 17 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy pótkocsis teherautóval. A jármű forgalmi engedélyében, a műszaki érvényességet jelző dátumot átírták, ezért az okmányt a rendőrök lefoglalták, a lengyel sofőr ellen a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …