2024. április 18., csütörtök
FONTOS

A háború miatt csúszhat a gyermekparadicsom átadása

Egy hónappal ezelőtt még így nézett ki a Gyulai Várfürdő történetének egyik legnagyobb beruházása, az új gyermekparadicsom.

Kun Miklós igazgató akkor bizakodó volt, mert az időjárás is kedvező volt a munkálatok szempontjából és a kivitelező is jól haladt. A helyzet ilyen szempontból azóta sem változott, ezek a képek már június elején készültek, az elmúlt, szűken egy hónap alatt sokmindennel előrébb jutottak. A gépészettel kapcsolatos munkálatok a célegyenesbe értek, a burkolás még jelenleg is zajlik. Már elkezdődött több játékelem beépítése, azonban a beruházásnak van egy olyan eleme, mely egyelőre késedelmet szenved.

A gyermekparadicsom a várható csúszás ellenére sok vendéget hozhat a fürdőnek és a városnak. Kun Miklós azt mondta, több feltétel együttes megvalósulása esetén az új létesítmény jelentős látogatószám emelkedést generálhat.

Kun Miklós a nyárral kapcsolatban megjegyezte, a vártnál jobb szezonra számítanak, legalábbis az év első hónapjai azt mutatják, hogy az előzetes tervekhez képest több vendég vásárol jegyet a várfürdőbe.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …