2022. június 30., csütörtök
FONTOS

A háború miatt csúszhat a gyermekparadicsom átadása

Egy hónappal ezelőtt még így nézett ki a Gyulai Várfürdő történetének egyik legnagyobb beruházása, az új gyermekparadicsom.

Kun Miklós igazgató akkor bizakodó volt, mert az időjárás is kedvező volt a munkálatok szempontjából és a kivitelező is jól haladt. A helyzet ilyen szempontból azóta sem változott, ezek a képek már június elején készültek, az elmúlt, szűken egy hónap alatt sokmindennel előrébb jutottak. A gépészettel kapcsolatos munkálatok a célegyenesbe értek, a burkolás még jelenleg is zajlik. Már elkezdődött több játékelem beépítése, azonban a beruházásnak van egy olyan eleme, mely egyelőre késedelmet szenved.

A gyermekparadicsom a várható csúszás ellenére sok vendéget hozhat a fürdőnek és a városnak. Kun Miklós azt mondta, több feltétel együttes megvalósulása esetén az új létesítmény jelentős látogatószám emelkedést generálhat.

Kun Miklós a nyárral kapcsolatban megjegyezte, a vártnál jobb szezonra számítanak, legalábbis az év első hónapjai azt mutatják, hogy az előzetes tervekhez képest több vendég vásárol jegyet a várfürdőbe.

Nézze meg ezt is:

Idén is átadták a kitüntetéseket Semmelweis-nap alkalmából

  A Himnusz eléneklésével kezdődött a szerda délután a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán tagkórházában a …