2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Közlekedési balesetek, garázdaság és ittas járművezetés Békésben

Békés megyében 2022. június 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Berényi úton 10 óra 30 perc körül villanyoszlopnak és fának ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője menet közben rosszul lett, ezért történt a baleset, amelyben a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Tótkomlóson, a Mihály utca és a Széchenyi utca kereszteződésében 16 óra körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy másik biciklisnek és összeütköztek. A balesetben egyikük könnyebben megsérült.

Csárdaszállás külterületén 17 óra 30 perc körül öntözőcsatornába hajtott egy autós. A nő, aki jogosítvány nélkül vezetett, gyorsan hajtott a földúton, ezért nem tudta irányítani a kocsit. Ő súlyos, míg a mellette ülő fiatalember könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Illésházi utcán, 2022. június 2-án 22 óra körül egy férfi odalépett egy álló autóhoz, kezével többször ráütött a gépkocsira és szidalmazta a benne ülőt. Az autóban ülő férfi kiszállt, felszólította az idegent, hogy hagyja abba a kiabálást, ekkor dulakodás alakult ki közöttük. Egyikük sem sérült meg, a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a másikba belekötő férfit előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2022. június 2-án Békéscsabán. Személygépkocsival közlekedett, amikor a Botyánszki Pálné utcában leállították.

Az igazoltatásakor a helyszínen és az előállítása után a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Teljes útzár várható csütörtökön, az Ajtóssy és a Halácsy utca csomópontjában

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024.04.11-én (csütörtökön) 7:30 és 17:00 óra között Gyulán az Ajtóssy …